Address

Best Western Plus Hotel Rzeszów City CenterLangiewicza 29 b35-085 RzeszowPoland

Featured - slides

Content Blocks

 

przykładowe

Menu Serwowane

Menu 1

 

Wigilijny barszcz biały z leśnymi grzybami

Christmas white borscht with forest mushroom

Pieczony łosoś w sosie śmietanowo –cytrynowym, tagliatelle z duszonych warzyw gratine ziemniaczano –porowe
Roasted salmon in cream and lemon sauce, tagliatelle from stewed vegetables, potato and leek gratine

Pierogi z kapustą kiszoną i grzybami/ze słodką kapustą/z ziemniakami, karmelizowana cebula
Dumplings with sauerkraut and mushrooms/ with sweet cabbage/with potatoes caramelized onion

Wybór pieczywa
A selection of breads

Piernik z frużeliną śliwkowo-wiśniową w orzechowej posypce
Gingerbread with plum-cherry jam in walnut sprinkles

Kompot z suszu
Dried fruit compote


Cena 130 PLN + VAT / za osobę

Price 130PLN + VAT / per person
 

Menu 2

 

Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z leśnych grzybów
Christmas red borscht with forest mushroom ravioli

Pierogi z kapustą kiszoną i grzybami/ze słodką kapustą/z ziemniakami, karmelizowana cebula
Dumplings with sauerkraut and mushrooms/ with sweet cabbage/with potatoes caramelized onion

Filet z sandacza w sosie maślanym, tagliatelle z duszonych warzyw,
Smażone szyszki ziemniaczane
Zander fillet with butter sauce , tagliatelle from stewed vegetables, potato and leek gratine

Wybór pieczywa
A selection of breads

Ciasto makowe z wiśniami i bakaliami z cytrynowym lukrem
Poppy seed cake with cherries and dried fruit with lemon icing

Kompot z suszu
Dried fruit compote


Cena 140 PLN + VAT / za osobę

Price 140 PLN + VAT / per person
 

Menu 3

 

Wigilijny barszcz czerwony lub biały z uszkami z leśnych grzybów
Christmas red borscht with forest mushroom ravioli


Filet z karpia w sosie maślanym, tagliatelle z duszonych warzyw,
Zapiekane ziemniaki z karmelizowaną cebulą
Carp fillet with butter sauce , tagliatelle from stewed vegetables, roasted potatoes with caramelized onion

Wybór pieczywa
A selection of breads

Ciasto makowe z wiśniami i bakaliami z cytrynowym lukrem
Poppy seed cake with cherries and dried fruit with lemon icing

Kompot z suszu
Dried fruit compote

 

Cena 70 PLN + VAT / za osobę

Price 70 PLN + VAT / per person  

 

Zobacz Menu Świąteczne

Banners