Świąteczne Menu
Podziękuj swoim pracownikom za ten rok i spędź świąteczne chwile podczas kolacji w naszym Hotelu.
Spędź niezwykły czas z rodziną lub przyjaciółmi w Rzeszowie
Podziękuj swoim pracownikom za ten rok i spędź świąteczne chwile podczas kolacji w naszym Hotelu.
przykładowe
Wigilijny barszcz biały z leśnymi grzybami
Christmas white borscht with forest mushroom
Pieczony łosoś w sosie śmietanowo –cytrynowym, tagliatelle z duszonych warzyw gratine ziemniaczano –porowe
 Roasted salmon in cream and lemon sauce, tagliatelle from stewed vegetables, potato and leek gratine
Pierogi z kapustą kiszoną i grzybami/ze słodką kapustą/z ziemniakami, karmelizowana cebula
 Dumplings with sauerkraut and mushrooms/ with sweet cabbage/with potatoes caramelized onion
Wybór pieczywa
 A selection of breads
Piernik z frużeliną śliwkowo-wiśniową w orzechowej posypce
 Gingerbread with plum-cherry jam in walnut sprinkles
Kompot z suszu
 Dried fruit compote
Cena 130 PLN + VAT / za osobę
Price 130PLN + VAT / per person
  
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z leśnych grzybów
 Christmas red borscht with forest mushroom ravioli
Pierogi z kapustą kiszoną i grzybami/ze słodką kapustą/z ziemniakami, karmelizowana cebula
 Dumplings with sauerkraut and mushrooms/ with sweet cabbage/with potatoes caramelized onion
Filet z sandacza w sosie maślanym, tagliatelle z duszonych warzyw,
 Smażone szyszki ziemniaczane
 Zander fillet with butter sauce , tagliatelle from stewed vegetables, potato and leek gratine
Wybór pieczywa
 A selection of breads
Ciasto makowe z wiśniami i bakaliami z cytrynowym lukrem
 Poppy seed cake with cherries and dried fruit with lemon icing
Kompot z suszu
 Dried fruit compote
Cena 140 PLN + VAT / za osobę
Price 140 PLN + VAT / per person
  
Wigilijny barszcz czerwony lub biały z uszkami z leśnych grzybów
 Christmas red borscht with forest mushroom ravioli
 Filet z karpia w sosie maślanym, tagliatelle z duszonych warzyw,
 Zapiekane ziemniaki z karmelizowaną cebulą
 Carp fillet with butter sauce , tagliatelle from stewed vegetables, roasted potatoes with caramelized onion
Wybór pieczywa
 A selection of breads
Ciasto makowe z wiśniami i bakaliami z cytrynowym lukrem
 Poppy seed cake with cherries and dried fruit with lemon icing
Kompot z suszu
 Dried fruit compote
Cena 70 PLN + VAT / za osobę
Price 70 PLN + VAT / per person

